Vabimo vas na  posvet pomočnic in pomočnikov ravnateljic in ravnateljev z naslovom  Uporaba IK tehnologije pri organizaciji vzgoje in izobraževanja danes, ki bo potekal v torek, 29. 3. 2022, in v sredo, 30. 3. 2022, v dvorani hotela Thermana Laško.

Program je objavljen na tej povezavi. Potrudili smo se, da smo v Posvet vključili aktualne in predvsem uporabne vsebine. O morebitnih spremembah programa zaradi nepredvidenih okoliščin vas pravočasno obvestimo.

Prijava

Na srečanje se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljskiservis.com/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s srečanjem. Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki ali na info@ravnateljski-servis.si  Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do 25. marca 2022, do 15. ure.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dneva pred srečanjemPlačilo

Kotizacija znaša 85,00 evrov, plačali jo boste po prejetem računu. V ceno so vključena predavanja, prigrizki in pijača med odmorom, kosili in večerja ter gradivo. DDV ni vključen v ceno.

Organizacija srečanja

Zveza ravnateljev in pomočnikov ravnateljev Slovenije, zanj Ravnateljski servis, d.o.o..

Programsko-organizacijski odbor

Gregor Pečan, Sašo Božič, Suzana Cvirn Guček, Doris Kužel, Vincent Zobec, Zvonko Trstenjak, Franc Rant, Bogomir Marčinkovič

Prijava prenočitve

Za udeležence dogodka po osebi na noč Hotel Thermana Park Laško**** superior 
nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi 102,05 EUR
nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 79,30 EUR
Zgodnji prihod ali pozni odhod iz sobe 40,00 EUR

Doplačila: 

  • turistična taksa za zaračunava po odloku Občine Laško,
  • prijavnina 2 EUR na bivanje na osebo,
  • soba komfort, soba z balkonom, suita, se plača v skladu z rednim cenikom.

 Cena vključuje nočitev, samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri. na dan odhoda je soba na voljo do 11. ure, proti doplačilu je možen predčasen vstop oz. izstop iz sobe. Odpoved rezervacije namestitve je potrebno urediti pred dogodkom. Neprihodi se zaračunajo v skladu z uzancami. 

Ugodnosti za udeležence  

Namestitev za spremljevalce in udeležence v primeru podaljšanja  

Udeležence vabimo, da podaljšajo svoje bivanje in povabijo na oddih svoje spremljevalce. 

CENA: 69,00 EUR / osebo / dan v hotelu Thermana Park Laško****, Superior 

CENA: 59,00 EUR / osebo / dan v hotelu Zdravilišče Laško**** 

Program je namenjen spremljevalcem in udeležencem dogodkov, ki podaljšajo bivanje. 

Cena vključuje nočitev in samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda do 11.00 ure. 

Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri, na dan odhoda do 11. ure. V primeru, da je na dan prihoda soba prosta, nudimo možnost vstopa v sobo pred 14. uro. 

Na program veljajo redni otroški popusti: 

do 5 let GRATIS (spijo s starši)  od 5 do 9,99 let starosti: – 50 % na dodatnem ležišču, – 40 % na svojem ležišču  od 10 do 14,99 let starosti: – 30 % na dodatnem ležišču, – 20 % na svojem ležišču 

Služba rezervacij: 03 4232 100 ali info@thermana.si 

Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust. 

DOSTOP in PARKIRNA MESTA so zagotovljena neposredno ob kongresnem centru (170 mest) ali v plačljivi garažni hiši (277 mest). Garažna hiša j logistično odlično povezana s kongresnim hotelom (kongresni center – hotel – wellness-spa center – restavracije).

Cene parkiranja v garažni hiši so sledeče: do 3 ure: brezplačno od 3 ure do 5 ur: 3,00 EUR od 5 ur do 12 ur: 5,00 EUR

od 12 ur do 24 ur: 8,00 EUR