Vse ravnateljice in ravnatelje osnovnega in glasbenega šolstva vabimo na XIV. strokovno srečanje Šola in ravnatelj, ki bo potekalo v Kongresnem Centru Thermana Park Laško v Laškem, 30., 31. marca in 1. aprila 2022, v veliki dvorani. Program je objavljen na tej povezavi.

Prijava

Na srečanje se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljskiservis.com/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s srečanjem.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki ali na info@ravnateljskiservis.si 

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do petka, 25. marca 2022, do 15. ure.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred srečanjem. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine.

Plačilo

Kotizacija je 100,00 EUR. DDV ni vključen v ceno. Plačali jo boste po prejetem računu. V ceno so vključeni tudi prigrizki in pijača med odmorom, kosilo, večerji ter gradivo.

Organizacija srečanja

Zveza ravnateljev in pomočnikov ravnateljev Slovenije, zanj Ravnateljski servis d.o.o..

Programsko – organizacijski odbor

Gregor Pečan, Franc Rant, Doris Kužel, Janja Zupančič, Albert Pavli, Bogomir Marčinković, Robert Gajšek

Prijava prenočitve

Hotel Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenija

Splet: www.thermana.si  

E-pošta: info@thermana.si

Kontakt za rezervacijo namestitve: 

Telefon: 03 4232 100 ali info@thermana.si

Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka » Šola in ravnatelj« in pridobijo ustrezen popust.

Za udeležence dogodka po osebi na noč Hotel Thermana Park Laško**** superior 
nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi 102,05 EUR
nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 79,30 EUR
Zgodnji prihod ali pozni odhod iz sobe 30,00 EUR

 Doplačila: 

  • turistična taksa za zaračunava po odloku Občine Laško,
  • prijavnina 2 EUR na bivanje na osebo,
  • soba komfort, soba z balkonom, suita, se plača v skladu z rednim cenikom.

Cena vključuje nočitev, samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri oz. že dopoldan v primeru, da je soba prosta. Na dan odhoda je soba na voljo do 11. ure, proti doplačilu 30,00 EUR nudimo možnost poznega odhoda iz sobe (do 19.00 ure).

Odpoved rezervacije namestitve je potrebno urediti pred dogodkom. Neprihodi se zaračunajo v skladu z uzancami. 

UGODNOSTI ZA UDELEŽENCE  

Udeležence vabimo, da podaljšajo svoje bivanje in povabijo na oddih svoje spremljevalce. 

CENA: 70,00 EUR / osebo / dan v hotelu Thermana Park Laško****, Superior 

CENA: 60,00 EUR / osebo / dan v hotelu Zdravilišče Laško**** 

Program je namenjen spremljevalcem in udeležencem dogodkov, ki podaljšajo bivanje. 

Cena vključuje nočitev in samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri.  Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri, na dan odhoda do 11. ure. V primeru, da je na dan prihoda soba prosta, nudimo možnost vstopa v sobo pred 14. uro. 

Na program veljajo redni otroški popusti: 

do 5 let GRATIS (spijo s starši)  od 5 do 9,99 let starosti: – 50 % na dodatnem ležišču, – 40 % na svojem ležišču  od 10 do 14,99 let starosti: – 30 % na dodatnem ležišču, – 20 % na svojem ležišču 

Služba rezervacij: 03 4232 100 ali info@thermana.si 

Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust. 

DOSTOP in PARKIRNA MESTA so zagotovljena neposredno ob kongresnem centru (170 mest) ali v plačljivi garažni hiši (277 mest). Garažna hiša j logistično odlično povezana s kongresnim hotelom (kongresni center – hotel – wellness-spa center – restavracije).

Cene parkiranja v garažni hiši so sledeče: do 3 ure: brezplačno od 3 ure do 5 ur: 3,00 EUR od 5 ur do 12 ur: 5,00 EUR, od 12 ur do 24 ur: 8,00 EUR